Onze waarden

Onafhankelijkheid, vertrouwen, kwaliteit, expertise en beheersen van talen zijn de waarden die al onze mensen dagelijks drijven in hun missie van luisteren en raadgeving.

Vertrouwen
Ons beroep berust op vertrouwen. Onze cliënten zijn in de eerste plaats onze partners, onze grootste zorg gaat dan ook uit naar het uitbouwen van een lange termijn relatie met hen. Onze missie bestaat erin hen te informeren en hen te adviseren over alle juridische aspecten van de beslissingen die zij nemen.

Kwaliteit
Ons doel is aan onze cliënten prestaties te leveren die beantwoorden aan de standaard van excellentie en een constante te verzekeren in de kwaliteit van ons werk.

Expertise
Elk van onze advocaten is gespecialiseerd in een specifiek rechtsdomein. Tal van hen zijn eveneens werkzaam als assistent of professor aan de landsuniversiteiten en treden regelmatig op als spreker ter gelegenheid van seminaries en colloquia. Zij publiceren artikels in vooraanstaande juridische tijdschriften binnen hun respectieve domeinen.  

Talenkennis
Onze advocaten hebben als moedertaal het Frans, Nederlands, Duits en Engels. Onze consultaties, contracten of procedureaktes kunnen worden opgesteld door advocaten die vermelde talen perfect beheersen.
© Matray Matray & Hallet - Mentions légales - Développé par Peps Communication. Tous droits réservés.