Een internationaal netwerk van onafhankelijke advocatenkantoren

Terralex netwerk

Om antwoord te kunnen verschaffen op de vragen die onze cliënten stellen betreffende hun buitenlandse investeringen of procedures, zijn wij verbonden met TERRALEX, een netwerk van onafhankelijke advocatenkantoren, dat ongeveer 150 kantoren in bijna 100 verschillende landen samenbrengt.

Dankzij het Terralex netwerk, kunnen wij onze cliënten het volgende aanbieden:
  • Hulpverlening van een internationale expert, gevestigd in het land van het te behandelen recht en gespecialiseerd in de desbetreffende materie;
  • Dienstverlening vergelijkbaar met een kantoor van 9000 advocaten, zonder dat het honorarium de kosten verbonden aan een dergelijke zware administratieve structuur bevat;
  • De mogelijkheid om bijna overal ter wereld efficiënt op te treden: in de gebruikelijke gebieden van het ondernemingsrecht, is TERRALEX een hulpmiddel voor onze vereniging dat ons toelaat snel resultaten voor onze cliënten te bekomen en dit op een constante manier.
  • Een werkzaamheid op basis van de uitwisseling van ervaring tussen specialisten, door deelname aan werkgroepen of internationale seminaries.
  • Vrijheid bij het kiezen van de meest bekwame of geschikte buitenlandse advocaat: het lidmaatschap houdt namelijk geen enkele exclusiviteitverplichting in.
© Matray Matray & Hallet - Mentions légales - Développé par Peps Communication. Tous droits réservés.